Návrat:

Všichni jsou již v pořádku v autobusech a vydali se na zpáteční cestu. Plánovaný návrat je v 17,15 – 17,30 hodin na autobusové nádraží. Tak si nás rodičové nezapomeňte vyzvednout 🙂 .

Den pátý

Dnes tu máme opět pod mrakem a trošku poprchává. Službu u snídaně měli prvňáčkové 🙂

Plánovaný odjezd: zítra v pátek v 15,00 hodin a příjezd na autobusové nádraží kolem 17,30 hodin. Jakmile zítra vyjedeme, dáme informaci ředitelce školy, která zde popř. upřesní časový návrat.

foto ve fotogalerii

Den čtvrtý

Dnes někteří vyrazili na hrad Tolštejn, 1. a 2. třídy zase navštívily štolu Sv. Jana Evangelisty. A odpoledne se také slavily narozeniny a svátky.

na fb stránkách kratičké video 🙂

IMG-20210623-WA0001

foto ve fotogalerii

Den třetí

Ráno nás probudil déšť, ale po těch vedrech nám to vůbec nevadilo. Užili jsme si her, soutěží a podívali se na film Aquaman 🙂 . Po obědě jsme zase vyběhli do lesa a měli jsme sportovní program s vychovateli. Nemáme čas se zastavit, stále se něco děje a my si to tu skvěle užíváme 🙂 .

IMG-20210622-WA0010

foto ve fotogalerii

Den druhý

Dnes byly další třídy vycházkou na Křížové cestě, všichni byli řádně znaveni, ale plni nových dojmů. 1. a 2. třídy zdolaly výšlap na hrad Tolštejn. Vykoupily malinovku, kofolu a nanuky. Zaplatily si prohlídku a šťastně se vrátily na základnu, kde si daly Boloňské špagety 🙂 .

IMG-20210621-WA0019foto ve fotogalerii

 

Den první

Noc všichni přežili ve zdraví i když jim bylo pěkné horko :).  Dopoledne se někteří vydali na prohlídku městečka a navštívili také info centrum, aby si naplánovali pěší výlety. 1. a 2. třídy se vydaly vycházkou na Křížovou cestu v Jiřetíně pod Jedlovou. Oddíl Havraspár navštívil místní obchodní středisko a děti děkují p. Marcikánové za výborné jahody.

foto ve fotogalerii

IMG-20210620-WA0021


Zpráva ze školy v přírodě: všichni v pořádku dorazili, kolem 17 hodiny měli informační schůzku, pak se ubytovali a nyní se chystají na večeři. Domů posílají pusinky 🙂

 

odkaz na stránky ŠvP

 

898 Celkem přečteno 2 Dnes přečteno