Dobrou chuť! Смачного!
týden 24. 3. – 28. 3. 2025
Pondělí
Polévka: Rajská s kapáním (1,3,7)
Hlavní chod: Kynuté šišky s rozinkami (1,3,7)
Nápoj: Mléko – voda (7)
Ovoce: Pomeranč
Úterý
Polévka: Kuřecí s tarhoňou (1,9)
Hlavní chod: Mexický guláš, rýže basmati (1,7)
Nápoj: Čaj ovocný
Středa
Polévka: Luštěninová (1)
Hlavní chod: Obalované filé z tresky (pečené), bramborová kaše (1,4,7)
Příloha: Rajčatový salát
Nápoj: Nápoj ovocný – voda
Čtvrtek
Polévka: Zeleninová s rybími nočky (1,3,4,9)
Hlavní chod: Vepřová panenka na slanině, těstoviny (1)
Dezert: Okurka salátová
Nápoj: Termix vanilkový (7)
Pátek
Polévka: Hovězí vývar s těstovinou (1,9)
Hlavní chod: Kuřecí plátek přírodní, bramborové špalíčky (1)
Příloha: Špenát dušený (1,3,7)
Nápoj: Nápoj ovocný – voda
Změna jídelníčku vyhrazena
týden 17. 3. -21. 3. 2025
Pondělí
Polévka: Falešná dršťková (z ovesných vloček) (1)
Hlavní chod: Zeleninové rizoto, sýr strouhaný, okurka salátová (7,9)
Nápoj: Čaj citrónový
Ovoce: Jablko
Úterý Projekt „Okno do světa – Dánsko“
Polévka: Hønsekødssuppe – kuřecí polévka (1,9)
Hlavní chod: Frikadeller (smažené karbanátky z mletého masa), brambory (1,3,7)
Příloha: Červená řepa
Nápoj: Nápoj s příchutí lesních plodů
Dezert: Rødgrød med fløde – dezert z ovoce a šlehačky (1,7)
Středa
Polévka: Zeleninová s drožďovými noky (1,3,9)
Hlavní chod: Kuře na paprice, těstoviny (1,7)
Nápoj: Voda s citrónem
Čtvrtek
Polévka: Hovězí vývar se sýrovým svítkem (1,3,7,9)
Hlavní chod: Vepřová kýta na celeru, brambory (1,9)
Nápoj: Čaj ovocný – voda
Pátek
Polévka: Rybí zapražená (1,4,9)
Hlavní chod: Pečené vepřové maso, knedlík kynutý (1,3,7)
Příloha: Zelí bílé kysané (1)
Nápoj: Nápoj ovocný – voda
Změna jídelníčku vyhrazena
týden 3. 3. – 7. 3. 2025
Pondělí
Polévka: Selská (1,7)
Hlavní chod: Perkelt ze sójového masa, rýže basmati (1,6)
Nápoj: Čaj ovocný
Ovoce: Banán
Úterý
Polévka: Francouzská (hovězí vývar s mušličkami) (1,9)
Hlavní chod: Kuře pečené, brambory (1,7)
Příloha: Zeleninový salát
Nápoj: Nápoj ovocný – voda
Středa
Polévka: Květáková (1,3,7)
Hlavní chod: Boloňské špagety, sýr strouhaný (1,7)
Nápoj: Čaj ovocný
Čtvrtek
Polévka: Kuřecí s kapáním (1,3,7,9)
Hlavní chod: Obalované rybí filé (pečené), brambory (1,3,4,7)
Příloha: Okurka salátová
Nápoj: Voda s citrónem
Pátek
Polévka: Vločková (1,9)
Hlavní chod: Fazolový guláš s vepřovým masem, chléb (1,7)
Dezert: Jogurt ovocný (kelímek) (7)
Nápoj: Nápoj ovocný – voda
Změna jídelníčku vyhrazena