Dobrou chuť!     Смачного!

 

 

 


týden 31. 3. – 4. 4. 2025                

Pondělí

Polévka:                                       Bramborová (1,9)                            
Hlavní chod:                               Čočka na kyselo, vejce vařené, okurka sterilovaná (1,3,10)                   
Nápoj:                                          Čaj ovocný + vanilkové mléko (krabička) (7)
Ovoce:                                          Banán                                                                                

Úterý                      

Polévka:                                    Hovězí vývar se sýrovým kapáním (1,3,7,9)                    
Hlavní chod:                             Rajská omáčka, masové koule, těstoviny (1,3,7,10)                   
Nápoj:                                        Nápoj ovocný – voda

Středa                           

Polévka:                                    Pohanková krémová (1,7,9)                    
Hlavní chod:                             Vepřové medailonky, brambory (1)                   
Příloha:                                      Grilovaná zelenina (mrkev, hrášek, kukuřice) (7)
Nápoj:                                        Voda s citrónem

Čtvrtek                        

Polévka:                                    Kuřecí s bulgurem (1,9)                    
Hlavní chod:                             Hovězí maso v hříbkové omáčce, rýže basmati (1)                   
Nápoj:                                        Nápoj ovocný – voda

Pátek                           

Polévka:                                     Rybí zapražená (1,4,9)                           
Hlavní chod:                              Halušky s kysaným zelím a uzeným masem (1,3)                    
Nápoj:                                        Čaj citrónový

Změna jídelníčku vyhrazena


týden 24. 3. – 28. 3. 2025                

Pondělí

Polévka:                                      Rajská s kapáním (1,3,7)                            
Hlavní chod:                               Kynuté šišky s rozinkami (1,3,7)                   
Nápoj:                                          Mléko – voda (7)
Ovoce:                                         Pomeranč                                                                                

Úterý                      

Polévka:                                    Kuřecí s tarhoňou (1,9)                    
Hlavní chod:                             Mexický guláš, rýže basmati (1,7)                   
Nápoj:                                        Čaj ovocný

Středa                           

Polévka:                                    Luštěninová (1)                    
Hlavní chod:                             Obalované filé z tresky (pečené), bramborová kaše (1,4,7)                   
Příloha:                                      Rajčatový salát
Nápoj:                                        Nápoj ovocný – voda

Čtvrtek                        

Polévka:                                    Zeleninová s rybími nočky   (1,3,4,9)                    
Hlavní chod:                             Vepřová panenka na slanině, těstoviny (1)                   
Dezert:                                       Okurka salátová
Nápoj:                                        Termix vanilkový (7)

Pátek                           

Polévka:                                     Hovězí vývar s těstovinou (1,9)                           
Hlavní chod:                              Kuřecí plátek přírodní, bramborové špalíčky (1)                   
Příloha:                                      Špenát dušený (1,3,7) 
Nápoj:                                        Nápoj ovocný – voda

Změna jídelníčku vyhrazena


týden 17. 3. -21. 3. 2025                 

Pondělí

Polévka:                                     Falešná dršťková (z ovesných vloček) (1)                         
Hlavní chod:                              Zeleninové rizoto, sýr strouhaný, okurka salátová (7,9)                        
Nápoj:                                        Čaj citrónový
Ovoce:                                       Jablko                                                                                 

Úterý                                         Projekt „Okno do světa – Dánsko“

Polévka:                                    Hønsekødssuppe – kuřecí polévka (1,9)                         
Hlavní chod:                             Frikadeller (smažené karbanátky z mletého masa), brambory (1,3,7)                        
Příloha:                                     Červená řepa
Nápoj:                                       Nápoj s příchutí lesních plodů 
Dezert:                                      Rødgrød med fløde – dezert z ovoce a šlehačky (1,7)

Středa                           

Polévka:                                   Zeleninová s drožďovými noky (1,3,9)                         
Hlavní chod:                            Kuře na paprice, těstoviny (1,7)                        
Nápoj:                                        Voda s citrónem

Čtvrtek                        

Polévka:                                   Hovězí vývar se sýrovým svítkem (1,3,7,9)                          
Hlavní chod:                             Vepřová kýta na celeru, brambory   (1,9)                  
Nápoj:                                        Čaj ovocný – voda

Pátek                           

Polévka:                                   Rybí zapražená (1,4,9)                         
Hlavní chod:                             Pečené vepřové maso, knedlík kynutý (1,3,7)                        
Příloha:                                     Zelí bílé kysané (1)
Nápoj:                                       Nápoj ovocný – voda

Změna jídelníčku vyhrazena